CRISS ACCOUNTING SERVICES S.R.L. (CRISS) A DEZVOLTAT ACEST SITE CA O SURSA GENERALA DE INFORMARE. PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE, UTILIZATORII CONSIMT SA RESPECTE URMATOARELE CONDITII DE UTILIZARE, FARA RESTRICTII SAU ALTE PRETENTII. VA RUGAM CITITI ACESTE CONDITII CU ATENTIE INAINTE DE UTILIZAREA SITE-ULUI.

CRISS depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, insa uneori pot interveni erori sau omisiuni. In conformitate cu legislatia aplicabila, CRISS nu ofera nici o garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care CRISS sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar daca CRISS sau un reprezentant autorizat CRISS a fost informat de posibilitatea producerii acestor daune. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile CRISS, va puteti adresa unuia dintre reprezentantii companiei.

In acelasi timp, CRISS nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin companiei CRISS. CRISS nu este raspunzatoare pentru continutul acelor site-uri. Includerea oricarui link catre astfel de site-uri nu implica aprobarea sau avizul oferit de catre CRISS pentru acele site-uri sau pentru continutul lor.

Informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare de produse si servicii de la CRISS. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau sa faceti o planificare financiara, este important sa contactati un reprezentant al companiei care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor) privind marcile comerciale, emblemele si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin CRISS. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al CRISS.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - CRISS, da dreptul unilateral si neechivoc ca CRISS sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana si europeana in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificati oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.